Renovering/ Miljöstationer /Rökning

Hoppas ni alla har haft en riktigt trevlig sommar!

RENOVERA LÄGENHETEN?

Ni som har planer på att renovera, vänligen informera era grannar att ni kommer att det eventuellt blir lite störningar under en tid. Det har inkommit många klagomål gällande störningar i form av hamrande och borrande både tidigt och sent. Anlitar man en byggfirma för renovering av lägenheten så kan man av hänsyn till övriga boende komma överens med byggfirman att de inte kommer innan kl 10:00 på helgerna.

MILJÖSTATIONER

Vi efterlyser en skärpning när det gäller hantering av avfall. Vi betalar en hel del extra för hämtning av skräp som ställs i förrådsgångar, slängda sopsäckar ute på trottoaren, möbler som lämnats i källargångarna, plastpåsar i matavfallet, felsortering i soprummet på Nybodagatan. Man har möjlighet att kasta sina grovsopor två gånger per år, vår och höst och däremellan får man ombesörja bortforsling av grovsopor på egen hand och inte ställa allt från sängar till tvättmaskiner i förrådsgångar och källargångar. Det har varit extremt slarvigt den senaste tiden och vi är tacksamma om alla kan hjälpas åt att hålla ordning. Ser man någon som kastar eller slänger saker där det inte ska vara, berätta gärna för den personen om våra regler. Alla boende har ett gemensamt ansvar.

RÖKNING

Det har även inkommit klagomål gällande stark röklukt i trappuppgången på Ankdammsgatan 30. Röklukten tränger in i hallen hos många boende som inte röker och det upplevs väldigt obehagligt. Vi har lokaliserat varifrån röklukten kommer och har en åtgärdsplan för detta.

Styrelsen

Kommentarer stängda.