FASADRENOVERING ANKDAMMSGATAN 26-30

Som ni säkert redan noterat via anslag från Stadens Förvaltning i trapphusen har byggnadsställningar börjat resas på byggnadens baksida på Ankdammsgatan 28 och 30. Några av er har i och med detta inte kunnat nyttja era parkeringar då entreprenören placerat material för nära parkeringsplatserna så det inte gick att köra in. Vi beklagar detta och ersättning till er som varit tvungen att betala för parkering på gatan kommer att regleras med entreprenören.

Ta in saker som står på balkonger för att undvika att de skadas. Inga hantverkare kommer att behöva komma in i er lägenhet då arbeten endast berör utvändiga ytor. Arbetet kommer att pågå under hösten och görs utvändigt från byggnadsställning.

Vid eventuella frågor är ni välkommen att kontakta Stadens Förvaltning. Vänligen använd kontaktformulär på websida www.stadensforvaltning.se eller telefon 08-38 48 18.

Kommentarer stängda.