Ankdammsgatan Cykelställ / Rökning

Ankdammsgatan 30.
Ankdammsgatan 

Sommaren är äntligen här och därmed ökar antalet cyklister vilket är trevligt både för miljö och hälsa!

Cykelställen räcker dock inte till för alla medlemmar och hyresgäster som cyklar. Om du/ni har en cykel parkerad i cykelstället som ni ej använder är vi tacksamma om ni flyttar den till något av våra cykelförråd i källaren. På så sätt lämnar vi plats till de som använder sin cykel dagligen.

En liten påminnelse om att inte röka utanför entrén på Ankdammsgatan 28 och 30. Vi har en fast askkopp placerad på uteplatsen intill bänkar och bord och ber er  att röka där och på så sätt undviker vi röklukt i trappuppgångar samt hos grannar som ej röker.

Slutligen önskar vi er er alla en riktigt härlig sommar!

Styrelsen

 

 

Kommentarer stängda.