Valberedningens förslag till ny styrelse inför stämman 2 april 2017

Ordinarie ledamöter till omval
Väljes på ett år

Allan Axelsson
Ålderspensionär sedan 2011 och bosatt på Nybodagatan sedan 1981.

Sekreterare i nuvarande styrelse, invald 2014.
Jag har en bred erfarenhet av olika uppdrag inom ideellt föreningsarbete – ordförande, kassör, sekreterare, revisor och valberedare. Under större delen av mitt yrkesverksamma liv var jag handläggare i offentlig förvaltning med inriktning på utbildningsfrågor och de sista tio åren inom kulturområdet. Jag anser att jag på ett konstruktivt sätt kan tillföra mina kunskaper och erfarenheter till styrelsen. Jag vill verka för att styrelsen fungerar bra och att medlemmarna blir nöjda.

Tomas Envall
Ankdammsgatan 26
Jag heter Tomas Envall och är 28 år. Jag har bott i föreningen i drygt två år, är utbildad affärsjurist och jobbar till vardags på Skatteverket. På min fritid umgås jag mycket med vänner, tycker om att laga mat och idrottar mycket både från soffan och mer aktivt. Jag vill fortsätta vara en del av styrelsen eftersom jag tror att mitt engagemang och den kunskap som jag besitter kan vara till nytta för föreningen. Jag har nu ett års erfarenhet av arbetet i styrelsen och jag anser att det är viktigt med en viss kontinuitet i styrelsearbetet för att det ska vara effektivt. Jag hoppas få fortsätta ansvara för föreningens hemsida, mail och information.

Helena Falk
24 år, bor på Ankdammsgatan 30, har bott i huset i 16år
Bor nu med min hund och har tidigare bott på Ankdammsgatan 28 med min mamma så har sammanlagt bott i huset i snart 15 år. Tog civilingenjörsexamen från KTH våren 2016 och arbetar sedan dess som miljökonsult inom samhällsbyggnad. Valdes in i styrelsen vid förra årsstämman och har under året ansvarat för föreningens ekonomi vilket har varit väldigt lärorikt. Det jag framför allt kan bidra med är gedigen kunskap i föreningsteknik. Jag är skolad i föreningen Sveriges Hundungdom med ca 8000 medlemmar där jag har suttit i en lokalklubbsstyrelse i 10 år (som ledamot, vice ordförande och ordförande) och i den centrala styrelsen i 5 år (som ledamot).

Thomas Sandin
Nybodagatan 4
Bor på Nybodagatan sedan 1994. Jag bor med min dotter Stella. Jag jobbar som polis och det har jag gjort sedan 1981. Jag är en föreningsmänniska och jag har bland annat varit styrelsemedlem i Västerorts polisens Idrottsklubb i ett 30-tal år och ordförande i ca 10 år. Jag har suttit i styrelsen i ett år nu och tycker arbetet har varit mycket roligt. Ser fram mot arbetet 2017.

Nya ordinarie ledamöter
Väljes på två år

Carina Waldahl
Ankdammsgatan 28
Jag flyttade till Ankdammsgatan för ca tre år sedan. Vid min flytt arbetade jag på Scandic Hotels AB. I tjänsten som Manager för mat och dryck, spa samt konferenser ansvarade jag för schemaplanering, budget, bokslut, inventering, lokala avtal, tillstånd, kundklagomål, konflikthantering, uppdatering av hemsida, marknadsföring och säljaktiviteter samt för att coacha avdelningschefer. Jag ingick i hotellets ledningsgrupp och krisgrupp.

Efter 16 år på Scandic var det dags att studera och gå vidare och jag har nyss börjat jobbet som PKC operatör/administratör på polismyndigheten. Jag har fått tid över till annat och vill gärna bidra med något till föreningen. Jag saknar erfarenhet av föreningsarbete, men är trygg med kommunikation och möten med människor från olika miljöer.

Pelle Svensson
Ankdammsgatan 28
Jag är 40 år och född och uppvuxen i Småland, närmare bestämt i Vimmerby. Flyttade därifrån år 2002 för jobb på andra orter och har bott och jobbat i Visby, Åre, Stockholm. Jag arbetar som kock sen närmare 20 år, ett yrke som jag älskar och brinner för. Bor nu i Solna med min sambo sedan september 2012 och trivs toppen! Fritiden fördrivs bäst med musik och sport, men även jakt och fiske ligger mig varmt om hjärtat.

Jag är mycket social, har lätt för människor och skulle vilja arbeta med att öka känslan av gemenskap inom föreningen.

Nya ledamöter, suppleanter
Väljes på ett år

Lillian Kings
Ankdammsgatan 30
Ursprung från Kroatien, 64 år, arbetar inom sälj, har ett underbart 3-årigt barnbarn. Fil kand. intresserad av natur, konst och vetenskap.

Som suppleant i styrelsen vill jag gärna bidra med ökad trivsel i föreningen, t ex  tycker jag det nu är dags, att  inhandla en murgrill där vi kan samlas och ha trevligt tillsammans.

Tycker också att det vore toppen om vi kan ordna en digital anslagstavla på hemsidan för olika ändamål, dvs möjlighet att utbyta allt som underlättar vardagen: barn- och hundpassning, hantverkshjälp, köp/sälj eller olika sociala aktiviteter – vet att en del andra brf har sin egen Facebookgrupp eller app.

Maria Gustafsson-Thors
Ankdammsgatan 30

 

Kommentarer stängda.