Information från Styrelsen

Stort tack till alla som deltog på städdagen i helgen -mycket bra att vi fick rensat utanför källar- och vindsförråd! Tack även till alla er som deltog på glöggminglet. För er som inte hade möjlighet att delta på helgens medlemsmöte kommer här lite kortfattad information.

Under 2016 har vi bland annat renoverat våra entréportar, renoverat taket till lokalerna på Ankdammsgatan 32 samt renoverat betongpelarna i garaget. Vi har också genomfört en gruppanslutning av bredband, tv och telefoni. En garantibesiktning när det gäller stambytet samt utemiljön har också genomförts. Föreningen har i sommar låtit renoverat en tidigare hyreslägenhet och nyligen sålt denna för 4,2 miljoner kronor. Vi har i år också hittat en ny hyresgäst till en kontorslokal på Nybodagatan 4.

För 2017 finns det flera större underhållsprojekt som styrelsen har börjat planera för. Det största satsningen nästa år blir fönsterprojektet. Föreningen har dels ansökt om bullerbidrag, dels anlitat en konsult som kommer hjälpa oss att ta in offerter. Vår förhoppning är att om allt går enligt planerna att fönsterbytet kan påbörjas i vår.

Styrelsen har även påbörjat arbetet med att se över hur terasspelarna på Nybodagatan kan renoveras. Enligt underhållsplanen planerar vi för att källaren på Ankdammsgatan kommer målas nu i vinter, vilket det nu sitter information om i entréerna på Ankdammsgatan. Precis som tidigare kommer vi även i år ha julgranar utanför Ankdammsgatan och Nybodagatan.

Vi måste också, på grund av brandsäkerheten, be alla att inte ställa sina barnvagnar och andra saker i entréer och trappuppgångar.

Styrelsen vill slutligen tacka alla för ett händelserikt år och önskar er alla
En god jul och Gott Nytt År!

Kommentarer stängda.