Välkommen på städdag, information om fönsterprojektet och glöggmingel!

Välkommen på städdag lördagen den 19 november kl 11. Vi ses utanför Nybodagatan 4 och kommer gemensamt rensa bland annat vinds– och källarförråd från föremål som ska slängas.

Kl 12.00–12.30 kommer en sopcontainer finnas på plats utanför Ankdammsgatan och kl 12.30-13.00 finns den på plats utanför Nybodagatans källare. Vi har i år beställt två bilar vilket gör det möjligt att förutom grovsopor även slänga el och miljöfarligt avfall som kylskåp, målarfärg, bildäck mm.

Kl 13.00 blir det cykelauktion utanför garaget på Nybodagatan av kvarlämnade cyklar.

Lite senare på eftermiddagen den 19 november kl 14.00-16.00 blir det information om bland annat fönsterprojektet samt glöggmingel i lokalen Stora Blå Kultur på Ankdammsgatan. Föreningen bjuder på glögg och pepparkakor.

Maila gärna om du vill komma på glöggminglet: styrelsen@nyboda10.se

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Kommentarer stängda.