Välkommen till Nyboda 10!

Välkommen till bostadsrättsföreningen Nyboda 10 i Solna! Här hittar du info om föreningen och fastigheten Nyboda 10 som består av Ankdammsgatan 26-32 och Nybodagatan 2-4, i Skytteholm, Solna.

Nyboda3

Bostadsrättsföreningen, Brf Nyboda 10 bildades den 30 januari 2012. Den 14 september samma år tog vi över fastigheten av PP Pension, som hade ägt den sedan 1966.

Nyboda 10, som fastigheten kallas, byggdes 1959-1960 och består av två bostadshus med 8 respektive 7 våningar. De båda husen är sammanbyggda med en enplansbyggnad som rymmer kommersiella lokaler, bland annat en tandläkarmottagning och studielokaler. I ett av bostadshusen finns också en restaurang.

Läget
Fastigheten ligger i hörnet Ankdammsgatan/Nybodagatan med den gröna, sköna Skytteholmsparken som nära granne. Från de flesta balkonger har man hänförande utsikt över området. SL:s bussar trafikerar Ankdammsgatan. Solna Centrum med alla dess butiker och tunnelbana når du efter fem minuters promenad genom parken. Barnomsorg är väl utbyggd i området. Det finns förskolor och grundskolor inom några minuters gångavstånd.

Några siffror
Antal lägenheter: 146, varav 120 borätter och 26 hyresrätter.
Genomsnittlig storlek på lägenheterna: 72 kvadratmeter.
Tomtareal: 6 650 kvadratmeter.

Parkering
Föreningen har varmgarage med plats för 52 bilar, uteplats med el för nio bilar och uteplats utan el för 20 bilar. Kö till samtliga alternativ. Läs mer här.

Planerade renoveringar
Föreningen har en stabil, väl finansierad ekonomisk plan som sträcker sig över tio år och som omfattar bland annat stambyte i kök (våren 2014), ny el och renovering/alternativt byte av samtliga fönster.

Nyboda22