Information om Agenta

Med anledning av att Agenta Förvaltning bytt ägare och numera är en del av Riksbyggen så har vi uppdaterat vår hemsida. Ni når dem på samma telefonnummer som tidigare men däremot så är e-post adressen ändrad till kundtjanst@rbekonomi.se.

Med vänlig hälsning styrelsen

 

Nedan följer information om förvärvet. Informationen är hämtad från Riksbyggens hemsida. www.rbekonomi.se

Agenta Förvaltning byter ägare

Riksbyggen har den 19 februari 2018 förvärvat Agenta Förvaltning AB och utökar därmed sin redan omfattande verksamhet inom affärsområdet fastighetsförvaltning. Agenta Förvaltning AB, med säte i Östersund, kommer att drivas som ett dotterbolag till Riksbyggen. Verksamheten kommer att bedrivas vidare i oförändrad form.

Riksbyggen är en stabil organisation med mångårig erfarenhet av ekonomisk förvaltning. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare som för närvarande förvaltar ca 200 000 bostadsrätter i 3 629 bostadsrättsföreningar samt ett stort antal hyresrätter och kommersiella/offentliga lokaler. När det gäller byggandet av bostäder så har Riksbyggen planerade och pågående nyproduktionsprojekt av hyres- och bostadsrätter i över 60 kommuner över hela landet, från Ystad till Kiruna.

Kommentarer stängda.