Påminnelse städdag 12 november

Söndag den 12 november blir det gemensam städdag i vår förening. Vi samlas kl 10.00 utanför Nybodagatan 2 och delar upp arbetet. Vi kommer tillsammans städa våra gemensamma utrymmen, gård och källare.

Vi ber samtliga som har cyklar i cykelförråden att märka upp era cyklar innan städdagen. De cyklar som inte är märkta kommer att omhändertas och flyttas till ett förråd på Ankdammsgatan där de kommer att förvaras i tre månader.

Kl 11.00-11.30 finns sopcontainer för grovsopor och elektronik på plats på baksidan Nybodagatan.

Kl 11.30-12.00 sopcontainer för grovsopor och elektronik på baksidan Ankdammsgatan.

Tänk på att det inte finns någon möjlighet att slänga miljöfarligt avfall.

Dagen avslutas med kaffe, smörgås, glögg och pepparkakor kl. 13:00 i lokalen Stora Blå Kultur på Ankdammsgatan och i samband med detta får ni allmän information från styrelsen samt möjlighet att ställa frågor.

Välkomna!

Vänliga hälsningar

Styrelsen

Kommentarer stängda.