Enkät gruppanslutning: ange gärna önskemål om leverantör

Igår kväll delade styrelsen ut en enkät inför den kommande gruppanslutningen. Kolla gärna att du fått den, och maila oss annars! Syftet med enkäten är att (enligt beslutet på extrastämman) undersöka medlemmarnas behov för att kunna ta ställning till omfattningen. Vi vill få underlag för om vi ska gruppansluta enbart bredband + telefoni eller bredband + telefoni + tv.

Vi har tagit in offerter och fått information från två olika leverantörer: ComHem och Bredbandsbolaget. Om ni har önskemål om en specifik leverantör, skriv på enkäten vilken ni önskar.

Samtliga hushåll kommer oavsett hur vi gör att ha fortsatt tillgång till ComHems basutbud av TV fram till år 2021. Telefoni ingår i samtliga erbjudanden och kan inte väljas bort.

Här är en uppställning som jämför de två leverantörerna (klicka på bilden):

Skärmavbild 2016-02-07 kl. 20.42.33

Här är en uppställning som jämför deras priser (klicka på bilden): Skärmavbild 2016-02-07 kl. 20.29.23

MER OM TV-ERBJUDANDENA som kan ingå i gruppanslutningen om vi väljer att ansluta både bredband + telefoni och TV:

TV Bas från Bredbandsbolaget innefattar:

Skärmavbild 2016-02-18 kl. 12.53.27

ComHem Digital-tv bas innefattar:

Skärmavbild 2016-02-07 kl. 20.34.46

OBS! För båda tv-erbjudandena kommer dessa kanaler bara att finnas på den tv där ni har digitalboxen, inte i samtliga tv-apparater i er lägenhet.

Hos båda leverantörerna kan det enskilda hushållet själv välja att uppgradera till fler kanaler, läs gärna mer på respektive leverantörs hemsida om deras erbjudanden.

Mvh,
Styrelsen Nyboda10

 

3 kommentarer