Dags för fönsterbyte?

I den tekniska besiktningen när föreningen köpte våra fastigheter fanns fönsterrenovering med som en underhållsåtgärd. Nu söker vi frivilliga till en fönstergrupp som kan vara med och tillsammans med styrelsen titta närmare på den här frågan. Vill du engagera dig i den här gruppen, skicka ett mail till: styrelsen@nyboda10.se. Välkommen att höra av dig!

2 kommentarer

  1. Helena Sarraf

    Hej! Jag har tyvärr varken tid eller ork att sitta i styrelsen eller i någon grupp men vill ändå dela med mig av min åsikt – är det nödvändigt med en grupp? Det var ju såvitt jag vet redan fastställt att fönstren skulle bytas – inom ett år efter ombildningen till och med! Det är väl bara att ta in offerter, välja den som vekar bäst och köra! Vi bor på sjuan och här visslar det när det blåser. Det är inget snack om att behovet finns och vi räknar med att bytet sker i år! Inte en dragig vinter till Tack!

    Mvh Helena Sarraf

  2. Ingela

    Jag satt i styrelsen när besiktningen gjordes där det få för flera år sen konstaterades att fönsterna behövdes åtgärdas. När vi satt på mötet och gick igenom besiktningen hos Ö&F så sa besiktningsmannen att han trodde att fönsterbyte var nödvändigt framför allt på de övre våningarna. Detta fanns det pengar öronmärkta för i budgen vi fick inför ombildningen. Nu nästan ett år efter förra stämman då man skulle tillsätta en utrednings grupp för att värdera behovet, ett behov vi fått fastslaget av fackman så har det ännu inte hänt något. Mitt tips är. Hör med vår grannförrning som håller på med sitt byte… Vi bor i likadana fastigheter och kontakta deras leverantör om dom är nöjda. Ta in 4 offerter till välj en och bara kööör!!!! Denna förening är ju så mån om vår miljö, hur långe ska vi frysa samtidigt som vi eldar för kråkorna???? Detta var för flera år sen en nödvändig investering och behovet har inte minskat under dessa år!!! Vad väntar styrelsen på?