Mer information gällande förslaget om gruppanslutning

På stämman på måndag avhandlas ett förslag från styrelsen om gruppanslutning för föreningen. Här kommer lite mer information om de alternativ vi tittar på. Vi har tagit in erbjudanden från två leverantörer: ComHem och Bredbandsbolaget.

Bredbandsbolaget erbjuder Tv Bas (15 kanaler + 3 HD och en playtjänst) + Bredband 100 Mbit: 215 kr/hushåll

(Uppgraderingskostnad till Bredband 250: 59 kr)

Enbart bredband 100Mbit och telefoni (ingen TV): 145 kr per lägenhet och månad

ComHem erbjuder Tv Bas (18 kanaler + 2 HD) + Bredband 100 Mbit: 181,25 kr/hushåll

(Uppgraderingskostnad till Bredband 250: 129 kr/hushåll)

(Uppgraderingskostnad till Tivo Mellan (för att utnyttja Cmore och Viasat tjänster): 199kr/hushåll)

Enbart bredband 100 Mbit och telefoni (ingen TV): 111 kr per lägenhet och månad exklusive moms

Det erbjudande vi väljer kommer att omfatta samtliga hushåll. Till detta kan sedan de hushåll som vill uppgradera ytterligare till snabbare bredband eller fler kanaler mot en extra kostnad (dessa kostnader visas inom parentes ovan). Bredbandsbolaget har högre maxhastighet på sitt bredband, där finns upp till 1000 Mbit. ComHem erbjuder Tivo som tillval, det finns inte hos Bredbandsbolaget.

Styrelsen har bjudit in en representant för Bredbandsbolaget att informera vidare om deras erbjudande på stämman, då finns också möjlighet att ställa frågor.

På extrastämman på måndag vill vi att stämman fattar ett beslut om gruppanslutning för föreningen oavsett leverantör och abonnemang. Det betyder att stämmobeslutet inte kommer att innefatta vilket av erbjudandena ovan vi väljer, utan stämman fattar ett beslut om ett ja eller nej till gruppanslutning för föreningen. Styrelsen kan därefter fortsätta förhandlingarna med leverantörerna med utgångspunkt i diskussionerna på stämman och medlemmarnas behov enligt svaren på enkäten.

Om du har tankar eller synpunter, maila gärna styrelsen@nyboda10.se. Har du inte svarat på enkäten ännu ber vi dig göra det snarast.

Vi ses på måndag!
Mvh, Styrelsen.

Kommentarer stängda.