Nu är utemiljön klar

Vi är många som sett fram emot att utemiljön skulle renoveras, och nu är det äntligen klart. Utanför Nybodagatan gjordes det mesta jobbet sent i höstas, och på Ankdammsgatan drog det igång under våren. Så här såg det ut innan renoveringen (klicka på bilderna för att se dem större):

Och så här ser det ut nu:

Foto: Lasse Swärd

Nu gäller det att vi alla hjälps åt att ta hand om utemiljön så att den fortsätter vara lika fin. Var rädda om gräsmattorna så att de får växa upp och bli täta. Denna första känsliga period har vi anlitat en entreprenör som håller efter ogräset, men till våren kan det bli aktuellt med en grupp av boende som bidrar. Kan du tänka dig att vara med i en ogräs-grupp? Maila i så fall styrelsen@nyboda10.se.

Mvh, Styrelsen Nyboda10

Kommentarer stängda.