Matavfall lämnas i molok

20150712_193223Nu finns våra nya underjordsbehållare på plats för matavfall – en utanför Ankdammsgatan 28 och en utanför Nybodagatan 4. Från och med nu lämnar ni alltså ert komposterbara avfall i den nya, lilla Molok som står bredvid övriga Moloker. Behållaren är låst och öppnas med portnyckeln.

Kom ihåg att enbart komposterbart matavfall får lämnas här och att avfallet ALLTID ska ligga i de bruna papperspåsar som är avsedda för detta. Papperspåsarna hämtas i tvättstugan.

Ni har väl sett att även tidningar kan lämnas i Molok – en utanför Nybodagatan och en utanför Ankdammsgatan. Övrig återvinning lämnas antingen i kärlskåpen på baksidan av Ankdammsgatan eller i miljörummet i källaren på Nybodagatan. Tack för att ni bidrar till miljön genom att separera ert hushållsavfall!

Vänliga hälsningar, Styrelsen Nyboda10

 

En kommentar