Ny styrelse för Nyboda10

I dag den 26 april har vi haft årsstämma i Brf Nyboda 10. Stort tack till alla er som kom på stämman!
Vi har valt en ny styrelse som ser ut så här:

Åsa Wallin, Lasse Swärd, Allan Axelsson, Frida Mörtsell, Dalibor Maric, Marie O’Loughlin och Suzanna Petersson Kero. Läs mer om dem här.  Den nyvalda styrelsen tackar för förtroendet! Vi återkommer med mer information om hur vi kommer dela upp arbetet i styrelsen.

Andra beslut vi har tagit vid dagens stämma är att vi kommer anta Bostadsrätternas nya mönsterstadgar – men för att dessa ska gälla krävs ännu en stämma.

Styrelsen fick vid stämman i uppgift att undersöka möjligheten till gruppanslutning för tv, bredband och telefoni. I den frågan kommer styrelsen att återkomma med information när vi undersökt frågan vidare.

Vid dagens stämma informerade vi även om arbetet med att göra om utemiljön på Ankdammsgatan. Det arbetet drar igång under vecka 18 och beräknas vara klart senare i sommar. Ett annat pågående arbete är ombyggnation av lokalen på nedre botten på Ankdammsgatan 28 (tidigare thaimassagen) som ska byggas om till lägenhet, det arbetet drar också igång mycket snart.

Fullständigt protokoll från årsstämman kommer att publiceras på hemsidan senast om tre veckor.

Mvh, Styrelsen Nyboda10

 

Kommentarer stängda.